Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/2/6/medialen.se/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Om mig | Inre Ögat

Inre Ögat

Om mig

Om mig

Jag heter Adde Johansson och har arbetat som medialvägledare sedan 2004 och är sedan 2012 även utbildad regressionsterapeut. Jag har bott på en liten ort i Halland som heter Rydöbruk och har gjort så sedan början på 90 talet och 2014 flyttade vi till Varberg. Är gift med Peter och har en tonårig dotter som heter Jonna . Naturen är mycket viktig för mig och dit tar jag min tillflykt när jag behöver lugn och ro och tid för eftertanke.

Jag har alltid haft kontakt med andra sidan men det var inte förrän i början av 2000-talet som jag som jag verkligen vågade öppna upp för andevärlden och ta emot den gåvan som de givit mig, den stora gåvan att få vara deras kanal och röst, en gåva som jag känner vördnad inför och förvaltar på det bästa sättet jag vet att hjälpa människor att finna rätt väg i livet och att via andevärlden ge dem det sanna budskap.


 

adde_johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *