Inre Ögat

Själs resor

Själs resor

Själsresa
Du får själv möta ditt kraftdjur, din andliga vägledare och guide samt dina nära och kära på andra sidan och ta emot deras budskap och ord.
Denna resa gör du under hypnos och den är väldigt läkande och en underbar upplevelse att själv få möta och prata med andra sidan få deras råd och ibland även förklaring på varför er relation blev som den blev.


Inre resa

Om du har mycket obearbetat och sorger i ditt liv eller kanske har ett fysiskt problem har du möjlighet att själv gå in och tillsammans med din vägledare läka dessa ”ärr”. En otroligt läkande och lugnade resa som ger dig så mycket insikt om dig själv och läkningsprocessen fortsätter under en lång tid.


Trauman i barndomen

Om du upplevt något traumatiskt i ditt liv får du via hypnos tillgång till minnen du har förträngt genom att uppleva det som du upplevde då, känslor och faktiska händelser. Det är en känslomässigt jobbig resa och du ska vara i bra mental balans för att göra denna resa då den kan riva upp känslomässiga sår.

Jag försätter dig i en djup meditativt tillstånd som gör att du får tillgång till dina "cell minnen" dvs kommer ihåg och upplever det som du kände då. Du är helt medveten om allt runt omkring dig och har möjlighet att avbryta när som helst du vill. Du kommer att känna dig väldigt avslappnad och trött efter att genom gått någon av ovanstående resor och du får ett stort lugn inom dig!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *