Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/2/6/medialen.se/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Medial utvecklingscirkel | Inre Ögat

Inre Ögat

Medial utvecklingscirkel

Medial utvecklingscirkel

På en cirkel utvecklar du din mediala förmåga och lär dig hur andevärlden valt att kommunicera med dig samt på vilket sätt du ska framföra budskap. Det är helt och hållet andevärlden som bestämer på vilket sätt vi ska ”arbeta”.

Vi tränar mycket på psykometri dvs. känna av energier från både levande och avlidna personer i föremål och på detta sätt få information om denna person och dess liv och även deras fysiska och psykiska problem eller hinder.

Vi länkar till andevärlden och känner på hur det känns att kommunicera med andra sidan samt få och lämna budskap till en annan person. Vi pratar mycket om de etiska reglerna som är så viktiga bla hur man framför ett budskap på ett etiskt riktigt sätt.

Vi mediterar mycket samt lär oss om våra chakran samt hur du kan balansera upp dessa men bla pendel.

En rolig och personlig resa som får dig att växa som människa och får din självkänsla att öka något enormt!

En dag i andlighetenstecken (testa på dag)

Vi kommer meditera och öppna upp våra chakran, lära oss känna av energier i föremål, använda pendel mm, dagen avslutas med en seans som jag håller.